Werkervaring


eHealth - Ontwikkeling zorgprestatie Zorg op Afstand

In Nieuw Unicum is in 2010 het project MS op Afstand gestart. De vertaling van deze zorg in een zorgproduct en zorgprestatie van Nieuw Unicum is een belangrijk resultaat dat ik in 2012 met het team heb gerealiseerd.

Ontwikkeling, begeleiding eOverdracht

Standaardisatie is een belangrijke voorwaarde voor het werken met elektronisch zorgdossiers. In dit kader heb ik met Nictiz, Actiz en V&VN de e-Overdracht in de care (een dataset voor de verpleegkundige overdracht in de keten) ontwikkeld. Ik geef momenteel advies en begeleiding bij invoering in diverse regio´s.

Elektronisch Dossier- Ontwikkeling, implementatie 

Het invoeren van een elektronisch zorgdossier is een uitdaging die veel zorginstellingen moeten aangaan. In het Medisch Centrum Alkmaar en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis heb ik leiding-advies gegeven aan de ontwikkeling en implementatie van het Elektronisch Verpleegkundig Dossier. 


Onderwijs - Kennisoverdracht  aan verpleegkundigen

Regelmatig geef ik presentaties over zorg en ICT. Ook geef ik les op diverse verpleegkundige- en verzorgende opleidingen.


V&VN - Vicevoorzitter afdeling ZorgInformatica 

Verpleegkundige en Verzorgende Nederland (V&VN) vertegenwoordigt de  beroepsgroep in politiek en maatschappij en ondersteunt innovatie projecten. Sinds 4 jaar ben ik vicevoorzitter van de afdeling zorginformatica en verpleegkundigen. Belangrijke aandachtsgebieden zijn kennisdelen, standaardisatie en eHealth. 

 

 

 

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam